
[ad_1]
بر اساس گزارش کیفیت هوای جهانی IQAir ، دهلی برای سومین سال متوالی به عنوان آلوده ترین پایتخت جهان لقب گرفته است در حالی که هند 35 خانه از 50 شهر آلوده جهان را در خود جای داده است.
گروه سوئیسی سطح کیفی هوای شهرها را بر اساس ذرات معلق در هوا آسیب رسان به ریه معروف به PM2.5 اندازه گیری می کند. میانگین سالانه PM2.5 در یک متر مکعب هوا به منظور جمع آوری داده ها اندازه گیری می شود.
قرار گرفتن طولانی مدت در معرض PM2.5 می تواند منجر به بیماری های مهلک ، از جمله سرطان و مشکلات قلبی شود.
در این گزارش آمده است ، در سال 2020 ، میانگین غلظت PM2.5 سالانه در پایتخت ملی هند در یک متر مکعب هوا 84.1 بود. این سطوح علی رغم کاهش 11 درصدی آلودگی سال گذشته به دلیل قفل شدن ویروس کرونا در سراسر کشور ، مشاهده شد.
هند پس از بنگلادش و پاکستان به عنوان سومین کشور آلوده جهان ظاهر شد. در این گزارش آمده است: “آلودگی هوا در هند هنوز به طرز خطرناکی زیاد است.”
در سال 2020 ، آسیای جنوبی بدترین کیفیت هوای ثبت شده در جهان را تحمل کرد. بنگلادش ، چین ، هند و پاکستان با هم 49 مشترک از 50 شهر آلوده در جهان را دارند.
سطح دهلی بیش از دو برابر پکن ، پایتخت چین همسایه بود که در طول سال به طور متوسط 37.5 بود و این چهاردهمین شهر آلوده در جهان است.
سال گذشته ، به دلیل افزایش شدید حوادث آتش سوزی در مزرعه در ایالت همسایه پنجاب ، 20 میلیون نفر از ساکنان دهلی ، که در ماه های تابستان از تمیزترین هوای ثبت شده در ماه های تابستان به دلیل قفل شدن محدوده تنفس می کردند ، در هوای سمی جنگیدند.
در حالی که سوزاندن مواد خوراکی محصول به اوج خود رسیده بود ، سطح PM2.5 دهلی به طور متوسط 144 میکروگرم بر متر مکعب در ماه نوامبر و 157 میکروگرم بر متر مکعب در دسامبر ، بیش از 14 برابر دستورالعمل سالانه سازمان بهداشت جهانی است.
بر اساس مطالعه اخیر Greenpeace Southeast Asia Analysis و IQAir ، آلودگی هوا باعث تخریب 54000 مرگ زودرس در دهلی نو در سال 2020 شده است.
منبع اصلی آلودگی هند شامل حمل و نقل ، ساخت و ساز و سوزاندن زباله است.
در سراسر جهان ، محدودیت های قفل Covid-19 منجر به کاهش میزان انتشار و آلودگی مربوط به انسان می شود ، با این حال ، “حوادث شدید آلودگی هوا” مانند آتش سوزی و طوفان های گرد و غبار ، که به وخیم تر شدن بحران آب و هوا و غیر قابل پیش بینی مرتبط است ، تا حدی جبران شد. آب و هوا در سراسر جهان.
Leave a reply